Descargar AudioLibro L Onada (Novel·La Grafica) de Morton Rhue

Descargar AudioLibro L Onada (Novel·La Grafica) de Morton Rhue año 2010

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: L Onada (Novel·La Grafica)
 • Autor del audiolibroMorton Rhue
 • Fecha de publicación: 29/9/2010
 • EditorialTAKATUKA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónCómics infantil y juvenil
 • ISBN: 9788492696284
 • Valoración del audiolibro: 7.46 de un máximo de 10
 • Votos: 790
 • Autor(a) de la reseña: Jeremías González Rodríguez
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.55 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 20/9/2018
 • Duración: 2 horas con 9 minutos (88 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 12/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MP3 - WMA - AIFF - TTA - WMA Lossless - MPEG4 - FLAC - WAV (compresión LHA - RAR - ZIP - TAR.Z - TAR.BZ - Z - 7Z)
 • Incluye un resumen PDF de 17 páginas
 • Duración del resumen (audio): 12 minutos (8.5 MB)
 • Servidores habilitados: BitShare - SendSpace - FreakShare - Torrent - Microsoft OneDrive - Uploadable - Hotfile - Google Drive
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Quan el Sr. Ross aborda durant la classe d’història el període del nazisme, els alumnes no poden entendre el comportament cec dels alemanys i com els van manipular. Ells mai no haurien permès una cosa així, s’haurien rebel·lat contra els dèspotes. El professor decideix portar a terme un experiment per demostrar com es poden desenvolupar comportaments autoritaris o feixistes, i que el que va passar amb els alemanys pot repetir-se a qualsevol lloc i moment. No obstant, arriba un moment que l’experiment se li escapa de les mans i comença a prendre dimensions perilloses per als alumnes. L’Onada – novel·la gràfica està inspirada en la novel·la del mateix títol de Morton Rhue. Aquest autor recreà de manera novel·lada el telefilm americà La Tercera Onada, rodat el 1981 i basat en un llibre escrit per William Ron Jones. Al seu llibre el professor Jones explica un experiment escolar portat a terme en un institut de Palo Alto, Califòrnia, el 1969. L’any 2008, una producció alemanya sota la direcció de Dennis Gansel s’encarregà de portar a les pantalles de cinema aquesta història, basant-se en la novel·la i l’experiència original. Amb una economia de traços i composicions d’imatge impressionants, la jove il·lustradora berlinesa Stefani Kampmann aconsegueix reforçar a la perfecció l’atmosfera amenaçadora que es viu al llibre original. La successió d’imatges de detalls de les escenes donen una dinàmica de pel·lícula a la història i en permet una vivència més directa.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros de la editorial TAKATUKA

Otros audiolibros del género o colección Cómics infantil y juvenil