Descargar AudioLibro La Ciutat Desolada de Ransom Riggs

Descargar AudioLibro La Ciutat Desolada de Ransom Riggs año 2016

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: La Ciutat Desolada
 • Autor del audiolibroRansom Riggs
 • Fecha de publicación: 15/1/2016
 • EditorialL ALTRA EDITORIAL
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónJuvenil
 • ISBN: 9788494508578
 • Valoración del audiolibro: 9.52 de un máximo de 10
 • Votos: 702
 • Autor(a) de la reseña: Chiteria Balverde
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.97 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 31/8/2018
 • Duración: 5 horas con 25 minutos (216 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 19/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: AC3 - MPEG4 - FLAC - MP3 - TTA - Shorten - WMA - WAV (compresión RAR - LZMA - CPIO - TBZ2 - ZIP - CBZ)
 • Incluye un resumen PDF de 40 páginas
 • Duración del resumen (audio): 30 minutos (20 MB)
 • Servidores habilitados: Microsoft OneDrive - Uploaded - ExtraTorrent - FreakShare - 4Shared - DivShare - FileServe
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Després de l’extraordinària aventura que va començar amb La llar de Miss Peregrine per a nens peculiars, trobem en Jacob Portman i els seus inusuals amics llançats a la recerca frenètica d’una cura per a la seva estimada mestra, Miss Peregrine. Quan arriben a Londres es troben una ciutat arrasada per la guerra i devastada per les bombes; els persegueixen els seus enemics i els perills s’amaguen rere cada cantonada. Malgrat la valentia i la fortalesa que els caracteritzen, els nens s’hauran d’enfrontar a reptes que posaran a prova les seves capacitats, i abans de poder salvar els nens peculiars, en Jacob haurà de prendre una decisió important pel que fa al seu amor per l’Emma Bloom. La ciutat desolada transporta el lector cap a un món ple de màgia i telepatia, d'animals curiosos i éssers mutants; un món d'adults «peculiars», wights sanguinaris i monstres terrorífics. Com en el volum anterior, Ransom Riggs barreja magistralment la fantasia desbocada amb unes esplèndides fotografies antigues, cosa que fa de La ciutat desolada una lectura inoblidable.La llar de Miss Peregrine per a nens peculiars és una història plena d'intriga en la qual lluiten nens amb poders sobrenaturals i monstres terrorífics; una fantasia terrible, il·lustrada amb fotografies antigues, que seduirà tant els lectors joves com els adults.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del autor Ransom Riggs

Otros audiolibros del año 2016