Descargar AudioLibro Hot Dogs de Care Santos Torres

Descargar AudioLibro Hot Dogs de Care Santos Torres año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Hot Dogs
 • Autor del audiolibroCare Santos Torres
 • Fecha de publicación: 22/1/2017
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónJuvenil
 • ISBN: 9788466143530
 • Valoración del audiolibro: 9.84 de un máximo de 10
 • Votos: 864
 • Autor(a) de la reseña: Sabastian Rabadan
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.78 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 2/8/2018
 • Duración: 1 hora con 23 minutos (56 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 05/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: MPEG4 - MP3 - FLAC - WAV - AC3 - WavPack - WMA (compresión ARC - ZIP - TBZ2 - TAR.XZ - RAR - TAR.7Z)
 • Incluye un resumen PDF de 10 páginas
 • Duración del resumen (audio): 7 minutos (5 MB)
 • Servidores habilitados: FileServe - BitShare - FileHosting - Mediafire - Torrent - ADrive - MEGA - Dropbox - WeTransfer - FreakShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aquest estiu, l'Èlia haurà d'aguantar la nova xicota del pare i s'haurà de fer un tip d'estudiar, però troba feina com a passejadora de gossos i coneixerà gent molt diversa i descobrirà organitzacions clandestines de baralles de gossos.L'estiu no es presenta gaire atractiu per a l'Èlia: haurà d'aguantar la nova xicota del pare i s'haurà de fer un tip d'estudiar. Troba feina com a passejadora de gossos, i això li permet conèixer gent molt diversa i descobrir que hi ha autèntiques organitzacions clandestines de baralles de gossos.A l'Èlia no li agrada la Blanca Estela, la noia de qui s'ha enamorat el seu pare. Tampoc no suporta que en Jan li vagi al de forma tan descarada. I tampoc no li agrada tenir la sensació que no sap comunicar-se amb els altres. Com que amb qui s'entén millor és amb els animals, per guanyar alguns diners s'ofereix per passejar gossos. El negoci té molt èxit i li permet conéixer la Berta, una noia de la seva edat, que ha perdut el seu gos de raça pitbull i a la senyora Rosa Magakian, propietària d'un gos llop preciós, anomenat Urco, que serà qui la posi sobre la pista dels fets misteriosos que passen al parc quan es fa de nit: hi ha baralles de gossos. Així l'Èlia sabrà que hi ha gent que roba gossos d'unes races determinades i els ensinistra per barallar-se a mort amb un altre go...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del autor Care Santos Torres

Otros audiolibros del género o colección Juvenil

Otros audiolibros del año 2017

Otros audiolibros de la editorial CRUILLA