Descargar AudioLibro Allo de l avi de Anna Manso

Descargar AudioLibro Allo de l avi de Anna Manso año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Allo de l avi
 • Autor del audiolibroAnna Manso
 • Fecha de publicación: 16/11/2017
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónJuvenil
 • ISBN: 9788466143561
 • Valoración del audiolibro: 9.33 de un máximo de 10
 • Votos: 200
 • Autor(a) de la reseña: Trinida Gudino
 • Reseña valorada con una puntuación de 9.17 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 22/9/2018
 • Duración: 2 horas con 16 minutos (92 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 09/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - Apple Lossless - MPEG4 - FLAC - WMA - MP3 (compresión TAR.BZ2 - Z - XZ - ZIP - RAR - TBZ2)
 • Incluye un resumen PDF de 16 páginas
 • Duración del resumen (audio): 10 minutos (8 MB)
 • Servidores habilitados: Microsoft OneDrive - Torlock - Torrent - 4Shared - Google Drive - FileNurse - FreakShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Per al Salva, el seu avi, el Carles Canoseda, és un heroi, la persona més important del món. Però quan descobreix que darrere el gran home s'amaga una persona diferent, que ha enganyat tothom, el seu món es desmunta.La meva vida s'ha convertit en un embolic de dimensions còsmiques. Ja no tinc ni idea de qui sóc. Només sé que pertanyo a l'espècie humana, em dic Salva, tinc setze anys, i sóc al sofà de casa, concentrat. Vull fer memòria i tirar uns mesos enrere, quan encara era feliç. Abans que passés allò de l'avi i ser feliç resultés impossible.La vida del Salva Canoseda s'ha convertit en un embolic de dimensions còsmiques. Ja no sap qui és. Només que viu a Barcelona, té setze anys i pertany a l'espècie humana. El seu món s'ha ensorrat i per aclarir-se les idees fa memòria i tira uns mesos enrere, quan encara era feliç. Abans que passés allò de l'avi i ser feliç resultés impossible. El seu avi era el famós Carles Canoseda, el poderós director de la prestigiosa Fundació Canoseda, un gran prohom de la cultura del país. L'avi és el seu referent. L'admira i l'estima, a diferència del que passa amb els seus pares, amb qui no s'entén gaire, i més des que s'han divorciat i no li fan gaire cas.Però un dia la policia irromp a la mansió de l'avi per registrar-la i també a la Fundació. Fins i tot s'enduen l'avi...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del autor Anna Manso

Otros audiolibros de la editorial CRUILLA