Descargar AudioLibro Bèsties Fantastiques i on Trobar-Les. el Guió Original de J.K. Rowling

Descargar AudioLibro Bèsties Fantastiques i on Trobar-Les. el Guió Original de J.K. Rowling año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Bèsties Fantastiques i on Trobar-Les. el Guió Original
 • Autor del audiolibroJ.K. Rowling
 • Fecha de publicación: 17/11/2017
 • EditorialEMPURIES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónJuvenil
 • ISBN: 9788416367955
 • Valoración del audiolibro: 7.44 de un máximo de 10
 • Votos: 475
 • Autor(a) de la reseña: Gregorio Nazario
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.32 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 8/9/2018
 • Duración: 3 horas con 43 minutos (152 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 12/06/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - AIFF - TTA - MPEG4 - WAV - FLAC - OGG - MP3 (compresión RAR - TGZ - ACE - ARC - ZIP)
 • Incluye un resumen PDF de 35 páginas
 • Duración del resumen (audio): 27 minutos (17.5 MB)
 • Servidores habilitados: Microsoft OneDrive - BitShare - 4Shared - Google Drive - FileHosting
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: J.K. Rowling et convida a endinsar-te en la nova era del Món Màgic… L’explorador i magizoòleg Newt Scamander tot just ha acabat de fer la volta al món cercant les criatures màgiques més rares i extraordinàries. Quan arriba a Nova York, pretén fer una breu parada en el camí, però quan la seva maleta màgica desapareix i algunes de les bèsties fantàstiques que hi duia s’escapen per la ciutat, comencen els problemes… J.K. Rowling, autora de la sèrie supervendes de Harry Potter, aclamada internacionalment, s’estrena com a guionista amb Bèsties fantàstiques i on trobar-les, que arriba a les nostres pantalles protagonitzada per Eddie Redmayne –guanyador d’un premi de l’Acadèmia– en el paper de Newt Scamander. Ambientada cinquanta anys abans que comenci la història d’en Harry, i amb un repartiment de personatges excepcional, aquesta història d’amistat, màgia i caos és una esplèndida narració èpica plena d’aventures. J.K. Rowling és l’autora de la sèrie supervendes de Harry Potter, que es va publicar en anglès entre el 1997 i el 2007 (1999 i 2008 en català), i que va vendre més de quatre-cents cinquanta milions de còpies a tot el món en més de dos-cents països i en setanta-nou idiomes, i que va inspirar vuit pel•lícules supertaquilleres de Warner Bros. Rowling ha escrit tres volums complementaris per ajudar diverses entitats benèfiques: El Quidditch de totes les èpoques i Bèsties fantàstiques i on trobar-les (en benefici de Comic Relief); i Les rondalles del bard Gallard (en benefici de Lumos). Pottermore, el lloc web de l’autora i on s’editen els seus llibres en format electrònic, és el centre digital del Món Màgic. Recentment, l’autora ha col•laborat amb l’escriptor Jack Thorne i el director John Tiffany en l’obra de teatre Harry Potter i el llegat maleït (parts u i dos), que es representa actualment al Palace Theatre de Londres. J.K. Rowling també és autora d’una novel•la per a adults, La vacant imprevista, i amb el pseudònim de Robert Galbraith ha publicat també tres novel•les policíaques amb el detectiu Cormoran Strike com a protagonista, que seran adaptades per a la BBC. Bèsties fantàstiques i on trobar-les és el primer guió de J.K. Rowling.

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Juvenil

Otros audiolibros de la editorial EMPURIES

Otros audiolibros del año 2017

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del autor J.K. Rowling