Descargar AudioLibro Jo, el Desconegut de Antoni Dalmases

Descargar AudioLibro Jo, el Desconegut de Antoni Dalmases año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Jo, el Desconegut
 • Autor del audiolibroAntoni Dalmases
 • Fecha de publicación: 17/12/2017
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónJuvenil
 • ISBN: 9788466143318
 • Valoración del audiolibro: 8.27 de un máximo de 10
 • Votos: 623
 • Autor(a) de la reseña: Ambrosio Oribe
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.98 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 27/7/2018
 • Duración: 2 horas con 32 minutos (104 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 04/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WAV - MPEG4 - AAC - OPUS - MP3 - FLAC - WMA - MP4 (compresión RAR - AZW3 - ZIP - LZO - CHM - CBZ - TZO)
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Duración del resumen (audio): 15 minutos (10 MB)
 • Servidores habilitados: FileHosting - FileServe - SeedPeer - Dropbox - Google Drive - 4Shared
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L'Arnau s'ha enamorat de l'Olga i, darrere d'ella, es comença a dedicar al voluntariat cuidant un avi amb inici d'Alzheimer.L'Arnau enyora les bogeries de cap de setmana amb els amics. Està penjat per l'Olga, i ara s'ha de dedicar, darrere d'ella, al voluntariat. Aquesta mossa li interessa, i està disposat a perdre cada tarda, si cal, cuidant un avi amb inici d'Alzheimer. Així, el protagonista descobreix el món dels avis sols i la lluita dels maquis, comença una nova relació amb els pares i, sobretot, s'adona que no es coneixia prou bé a ell mateix.L'Arnau és un noi de disset anys, estudiant mediocre de batxillerat molt despreocupat, que dedica el temps lliure a divertir-se i a fer bogeries amb els amics, davant la desesperació dels seus pares. A l'institut s'enamora de l'Olga, una ànima inquieta que s'apunta a qualsevol causa social. La noia li agrada tant que el convenç perquè es dediqui, com ella, al voluntariat i es faci càrrec del Ramon, un avi que viu sol i que té un principi d'Alzheimer. Al començament, l'Arnau el va a veure de mala gana i sense que ho sàpiguen ni la seva família ni els seus amics (perquè no es burlin d'ell). Però la peculiar personalitat del Ramon l'atreu cada vegada més, i també una intrigant història del seu passat que es remunta a la guerra civil. A partir del que li expli...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2017

Otros audiolibros del género o colección Juvenil

Otros audiolibros de la editorial CRUILLA

Otros audiolibros en el idioma Catalán