Descargar AudioLibro El Secret del Bandoler de Llorenç Capdevila Roure

Descargar AudioLibro El Secret del Bandoler de Llorenç Capdevila Roure año 2017

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: El Secret del Bandoler
 • Autor del audiolibroLlorenç Capdevila Roure
 • Fecha de publicación: 18/5/2017
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónJuvenil
 • ISBN: 9788466143479
 • Valoración del audiolibro: 9.93 de un máximo de 10
 • Votos: 859
 • Autor(a) de la reseña: Ursolo Delara
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.48 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 17/9/2018
 • Duración: 1 hora con 49 minutos (72 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 08/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: Vorbis - MP3 - Apple Lossless - WAV - FLAC - WMA - MPEG4 (compresión BZ2 - GZ - TAR.Z - RAR - TAR.BZ - ZIP - JAR)
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Duración del resumen (audio): 9 minutos (6 MB)
 • Servidores habilitados: Ivoox - BitShare - Google Drive - MEGA - FreakShare - JumpShare
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Aventures i intriga en temps de caça de bruixes i bandolerismeL'Andreu sent una conversa que no ha de sentir i s'assabenta que el seu pare no va morir d'accident, sinó assassinat. Ple de ràbia, se'n va de casa per venjar la mort del pare. Cercant pistes per localitzar l'assassí, coneix personatges de tota mena, s'enamora bojament, està a punt de deixar-hi la pell i va descobrint qui era realment el seu pare. Al capdavall, ell mateix serà un altre.L'Andreu sent una conversa que no ha de sentir. S'assabenta que el seu pare no va morir per culpa d'un llamp treballant la terra, com li han fet creure, sinó a mans d'un bandoler. Ple de ràbia, es revolta. Vol venjar la mort del pare. La mare no li pot treure la idea del cap i quan el veu decidit a marxar a buscar l'assassí, li dóna un anell fabulós: no l'ha de vendre per res del món, en depèn la seva vida. Buscant pistes de l'assassí, es troba amb uns quants personatges de tota mena que havien conegut el seu pare. A poc a poc li van oferint una imatge del pare que poc té a veure amb la que ell se n'havia fet, i arrencant-los mitges veritats, va trobant pistes que el porten a l'autor del crim..., en Serrallonga. Algun d'aquests personatges, que olora la joia que porta, li farà el camí perillosament difícil. Al capdavall la recerca haurà transformat l'Andreu ...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del género o colección Juvenil

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros de la editorial CRUILLA

Otros audiolibros del año 2017