Descargar AudioLibro L Home Dels Records de Lois Lowry

Descargar AudioLibro L Home Dels Records de Lois Lowry año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: L Home Dels Records
 • Autor del audiolibroLois Lowry
 • Fecha de publicación: 30/1/2018
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónJuvenil
 • ISBN: 9788466143783
 • Valoración del audiolibro: 8.47 de un máximo de 10
 • Votos: 391
 • Autor(a) de la reseña: Ximenes López González
 • Reseña valorada con una puntuación de 8.23 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 27/9/2018
 • Duración: 2 horas con 1 minuto (80 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 18/07/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: AIFF - FLAC - WMA - MP3 - WAV - MPEG4 - Apple Lossless (compresión LZ - TBZ - ARC - ZIP - TAR.GZ - XZ - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Duración del resumen (audio): 9 minutos (6.5 MB)
 • Servidores habilitados: FileServe - Ivoox - 4Shared - Google Drive - FreakShare - CloudMe
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: En Jonàs és un membre de La Comunitat, un món pretesament ideal on no hi ha conflictes. Quan a la Cerimònia Anual li assignen el càrrec més important que existeix, descobrirà els foscos secrets que s'oculten sota la fràgil perfecció del seu món.En Jonàs és un membre de La Comunitat, un món pretesament ideal: sense conflictes, sense pobresa, sense atur ni injustícies ni desigualtat. Una societat en que els valors de la família són de màxima importància, mai s'ha sentit a parlar de rebel·lió juvenil i l'educació és quasi una forma de vida. Aviat arribarà la Cerimònia Anual, el moment en que els Dotze (els nens de la generació de dotze anys de La Comunitat) reben les seves assignacions vitalícies determinades pel Comitè dels Ancians. En Jonàs és escollit per un càrrec molt especial: començarà una formació amb l'home dels records, i a poc a poc, anirà descobrint els foscos secrets que s'oculten sota la fràgil perfecció del seu món.Narrada amb una senzillesa que enganya, aquesta és la provocativa història d'un nen que experimenta una cosa increïble i n'emprèn una altra d'impossible. Aquest llibre qüestiona els valors que sempre hem donat per fets i torna a examinar les nostres creences més profundes. Un clàssic, una lectura [email protected] url(http://catalogo.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?ty...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2018

Otros audiolibros del género o colección Juvenil

Otros audiolibros en el idioma Catalán