Descargar AudioLibro Els Escarabats Volen al Capvespre de Maria Gripe

Descargar AudioLibro Els Escarabats Volen al Capvespre de Maria Gripe año 2018

Ficha completa del audiolibro

 

 • Nombre del audiolibro: Els Escarabats Volen al Capvespre
 • Autor del audiolibroMaria Gripe
 • Fecha de publicación: 15/5/2018
 • EditorialCRUILLA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónJuvenil
 • ISBN: 9788466144124
 • Valoración del audiolibro: 8.62 de un máximo de 10
 • Votos: 490
 • Autor(a) de la reseña: Sofía Zarabia
 • Reseña valorada con una puntuación de 7.18 de un máximo de 10
 • Fecha reseña: 4/8/2018
 • Duración: 2 horas con 50 minutos (112 MB)
 • Fecha creación del audiolibro: 09/05/2018
 • Puedes escuchar el audiolibro en estos formatos: WMA - MP3 - MPEG4 - FLAC - WMA Lossless - WAV (compresión GZ - TZ - 7-ZIP - ZIP - TZO - RAR)
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Duración del resumen (audio): 15 minutos (10 MB)
 • Servidores habilitados: BitShare - Send U It - FileServe - MEGA - Hotfile
 • Encuadernación del libro físico: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Annika, Jonas i David accepten l'encàrrec de tenir cura de les plantes d'una casa misteriosa, a les golfes de la qual troben unes cartes que parlen de la maledicció d'una estàtua funerària portada d'[email protected] url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css); Annika, Jonas i David accepten l'encàrrec de tenir cura de les plantes d'una casa mentre els amos no hi són. A les golfes, hi troben unes cartes que parlen de la maledicció d'una estàtua funerària portada d'Egipte. Tots tres inicien una recerca durant la qual es veuen embolicats en aventures insòlites i fan descobriments [email protected] url(http://ecat.gesm.net/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css); Així que entren a la casa, David, Annika i Jonas noten que allà hi passen coses molt estranyes: una planta que sembla que es vulgui comunicar amb ells els assenyala les escales que duen a les golfes, on troben unes cartes escrites dos-centsanys enrere. La lectura d'aquestes cartes els revelarà una relació amorosa tràgica, però també l'existència d'una antiga estàtua egípcia que va portar desgràcies a tothom qui hi va tenir contacte i que va desaparèixer. Fascinats per la història, decideixen investigar per trobar-la, i llavors es veuen immersos en un ...

Quiero bajar el audiolibro en el idioma:Votar:

Otros audiolibros del año 2018

Otros audiolibros de la editorial CRUILLA

Otros audiolibros en el idioma Catalán

Otros audiolibros del género o colección Juvenil